Lease autobedrijf Heersmink
Image

Autobedrijf Heersmink partner FGD Lease

Wilt u bij Autobedrijf Heersmink een auto aanschaffen, maar heeft u daar zelf niet genoeg financiële middelen voor? Dan is het goed om te weten dat u ook bij ons terecht kunt voor lease. U hoeft dan niet in een keer het hele bedrag van de auto te betalen, maar betaalt elke maand een vast bedrag. Wel zo makkelijk.

Financial lease

Middels Financial Lease koopt u als ondernemer als het ware een auto op afbetaling. Deze vorm van leasen is te vergelijken met het kopen van een huis: je sluit een hypotheek af en bent direct eigenaar van de woning. Het huis blijft onderpand van de bank. Dit geldt ook voor het aanschaffen van een auto middels Financial Lease. U bent zelf economisch eigenaar en lost de lease binnen de vooraf besloten termijn af bij de bank. Zodra de leasetermijn is afgelopen, bent u volledig eigenaar en hoeft u de auto niet meer in te leveren. Dit betekent dat het maandelijkse bedrag dat u betaalt, een investering is in uw eigen auto. 

Financial Lease kent vele voordelen voor ondernemers. Zo wordt het aanschaffen van een auto met behulp van Financial Lease door de fiscus gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteert u direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Ook voordelen als onbeperkt kilometrage, behoud van schadevrije jaren, en de keuzevrijheid in o.a. onderhoud en verzekering maken deze leasevorm zo aantrekkelijk.

Operational lease

De leasemaatschappij is de eigenaar van uw auto en aan het einde van de leaseovereenkomst moet u de auto weer inleveren. Naar bijvoorbeeld onderhoud en verzekeringskosten hoeft u niet om te kijken, dit zit al bij het maandbedrag in begrepen. Het enige waar u zelf in sommige gevallen nog voor moet betalen is de brandstof. Houd er wel rekening mee dat u met operational lease slechts beperkte kilometers per jaar mag rijden. 

Short lease

Short lease is een vorm van leasen met een korte looptijd. Uw organisatie is slechts voor een korte periode gebonden aan een leasecontract. Heeft uw organisatie tijdelijk behoefte aan extra auto's, bijvoorbeeld bij aanname van nieuwe/tijdelijke medewerkers, dan kan short lease voor u een uitkomst zijn.

Heeft u ook interesse in de mogelijkheden van lease via Autobedrijf Heersmink of heeft u behoefte aan aanvullende informatie over lease? Neem dan contact met ons op zodat we u een heldere lease-offerte kunnen verstrekken.