Autohopper autobedrijf Heersmink
Image

Auto of bus huren in Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde of Ermelo

Auto huren in Harderwijk? Huur je een auto bij Autohopper in Harderwijk, dan ben je ervan verzekerd dat je een luxe auto huurt die maximaal twee jaar oud is. Verder zijn al onze huurauto’s luxe uitgevoerd en minimaal voorzien van een ijskoude airco, een audio installatie en vijf deuren. Autohopper is dé no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij vinden het wel zo prettig om lekker simpel te verhuren met ronde prijzen, heldere voorwaarden en zonder addertjes onder ’t gras. De op deze pagina getoonde prijzen zijn dan ook inclusief inclusief all-risk verzekering, pechhulp, btw en 100 vrije kilometers per dag. Na 100 vrije kilometers vragen wij €0,20 per km voor een personenauto en €0,24 per km voor een bestelbus. Bekijk hier welke huurauto’s je kan vinden bij Autohopper Harderwijk.

Ga je binnenkort verhuizen, of moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Harderwijk? Huur één van onze compacte of ruime bestelbusjes. Ook onze busjes beschikken altijd over airconditioning en audio installatie. Daarnaast is onze bakwagen uitgerust met een elektrische laadlift. Extra handig voor die zware wasmachine!

Ben je van plan om met meerdere mensen weg te gaan? En past dat niet in een normale auto? Huur dan snel je personenbus bij Autohopper in Harderwijk. Gezellig met z’n allen in één personenbus naar jullie bestemming. Beter dan achter elkaar aan rijden en het is ook nog eens goedkoper, omdat je maar voor één auto brandstof betaalt. 

Wij hebben verschillende formaten busjes te huur. Of je nu een kleine bestelauto, 6- of 7-persoonsauto, 9-persoonsbus of bakwagen wil huren, het kan allemaal! En je mag al deze bussen gewoon met je B-rijbewijs besturen. Wel zo makkelijk, toch?

Waarom kies je voor Autohopper autoverhuur in Harderwijk?

✔ Altijd de allernieuwste huurauto’s

✔ Geen verrassingen achteraf door onze duidelijke prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp

✔ Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland

✔ Uiterlijk de volgende werkdag je borg terug dankzij retourpinnen

✔ De hoogst beoordeelde autoverhuurketen van Nederland volgens Klantenvertellen